Back to top

Shopify webshop laten maken?

Als officiële Shopify Partner kan ik je helpen je shop op te zetten, wijzigingen aan te brengen aan je bestaande shop óf advies geven door mijn opgedane Shopify kennis. Shopify is een eenvoudig e-commerce platform waar je veel zelf kan doen.

De Shopify app store heeft veel handige apps die je zonder enige technische kennis kan gebruiken om je webshop uit te breiden. Echter zullen niet al je wensen te verkrijgen zijn door apps. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een producten filter, een USP sectie of het ombouwen van het menu. Benieuwd of ik je ergens mee kan helpen? Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

App store

Wist je dat er honderden apps te vinden zijn om je shop geheel naar wens te maken? Denk aan een Facebook chat koppeling, een review app of een wishlist integratie. Installeer er echter niet té veel, dit kan problemen veroorzaken met de page speed en/of gebruikerservaring.

Shopify Support

Heb je een probleem buiten werkuren? De Shopify support is 24/7 bereikbaar via email, live chat en telefoon. Op deze manier kan je met al je vragen betreft Shopify, op elk gewenst moment bij ze terecht.

Gebruikersvriendelijk

Een van de dingen waar Shopify in uitblinkt is het gebruikersgemak. Met een uitgebreid dashboard kan je alles vinden over de bestellingen, klanten en bezoekers. Daarnaast helpt het ingebouwde drag-and-drop systeem je om je webshop gemakkelijk aan te passen.

SEO vriendelijk

Gemakkelijk je page title, meta description en url aanpassen. Het kan allemaal in Shopify. Ook als je weinig verstand hebt van SEO, zal je zien dat Shopify je automatisch helpt aan een betere SEO.

Dropshipping

Dropshipping met Shopify is op dit moment razend populair. Dit komt door alle apps die hier op gericht zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan Oberlo.

Gratis SSL

Met Shopify hoef je je geen zorgen meer te maken over een SSL certificaat. Deze zit standaard bij je pakket inbegrepen.

Laten we kennismaken

Twijfel je nog of Shopify het juiste platform is?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Contact